Obloga Die Device Mould

1.Small lab coating device
2. Podešavanje oštrice noža
Filmski aplikator 3.Lab

Detalji o proizvodu

Obloga Die Device Mould

Obloga Die Device Mould

Obloga Die Device Mould

1. Aplikator TOB-KTQ-50 podesivog filma je mali uređaj za premazivanje u laboratoriju sa širinom širine 50 mm - Ovaj jedinstveni aplikator za vlažnu foliju sadrži glave mikrometra za podešavanje noževa.

 

2. Operator postavlja klirens klizanja podešavanjem mikrometara. Ovo je odličan alat za izradu kvalitetnog filma za istraživanje materijala za laboratorije kako bi se napravio lijevanje keramičkih traka, elektrodama za baterije i različitim premazima po manjoj cijeni. Nož od nožnog čelika sa preciznom ivicom.

 

Širina

Standardna širina 50 mm

Debljina

Napravite debljinu vlažnog filma od 0 do 6000 mikrona

Točnost kontrole glave mikrometra

10 mikrona

Obloga Die Device Mould

Die Device


Die DeviceDie Device


Die Device

Važna obavijest.

 

1 ) Kupci bi trebali biti sigurni da li je njihovim zemljama dozvoljeno da uvoze ovu kupovinu proizvoda.


2 ) Ako niste sigurni da li vaša zemlja dozvoljava ovakve proizvode ili ne.


3 ) preporučujemo vam da kontaktirate ovlašćenje za potvrdu.


4 ) Nećemo biti odgovorni za gubitke zbog konfiskacije carine.


Usluge

 

1. Snabdevamo mašine sa podrškom za tehnologiju baterije.

 

2. Takođe možemo da nabavimo komplet materijala za litijumsku bateriju, uključujući polimersku bateriju, bateriju cilindra, bateriju mobilnog telefona, EV bateriju.

 

3. Takođe možemo snabdevati pun skup litijumskih baterija za laboratorijska istraživanja, pilot istraživanja i proizvodnu liniju.


Prednost

 

1. 15 godina iskustva

Pridajemo veliki značaj korisničkom iskustvu, razmišljamo o tome sa stanovišta kupca, istovremeno ćemo stajati u perspektivi kupaca preporučiti odgovarajuće proizvode za kupce, ne nudimo samo proizvode, već i iskustvo i stručnost koju smo akumulirali tokom proteklih 15 godina.

 

2. sposobnost istraživanja i razvoja

U proteklih nekoliko godina unajmili smo autoritativne inženjere kako bi poboljšali svoje istraživačke i razvojne kapacitete, imamo svoj profesionalni R & D tim sa 15 inženjera, uspostavili smo i vlastitu laboratoriju, fabrika je takođe povećala obim proizvodnje, sada možemo dizajnirati i proizvoditi nove i bolje proizvode kako bi zadovoljili potrebe kupaca svake godine.

 

3. Stav

uvek se posvećujemo jednoj misiji : zajedno sa našim kupcima, potisnemo tehnologiju litijumske baterije napredovati , poboljšavamo svakodnevno od napornog rada.


Hot Tags: kalup za kalup ploče, dobavljače, proizvođače, fabriku, cenu

Upit

You Might Also Like