Ultrazvučni uređaj za zavarivanje

1. model: TOB-USW-1200W-40
2. snaga: 1200W
3. aplikacija: 0,1 mmAl strip + ≤ 5 sloj aluminijske folije
4. tacka varanja: 3 * 3mm 、 3 * 4mm 、 3 * 8mm ili prilagođene

Detalji o proizvodu

1200W ultrasonični stroj za Al strip u foliju.

1.jpg

产品信息.jpg

1. Predstavna funkcija

1,1 kontrolor: kolo je usvojilo međunarodno napredno strujno kolo za premošćavanje i Optimizirano je da se ostvari stalna proizvodnja i automatska frekvencija praćenja bez fizičkog prilagođavanja. Usvojiti način inteligentne kontrole, pokrivajući načine poput vremena, energije, moći, energije i dubine.


1,2, glava zavarena od uvezenog čelika, velike tvrdoglave, obrazac je napravljen od visokog-preciznog trenja, život u službi je veoma dug, a jedna strana je više od 100.000 puta.


1,3 ultrasonični ispod stuba zvuka, striktna selekcija uvoznog specijalnog čelika, nosi otpor, visoki otporni otpor, dobra očitost, visoka mehanička, mala deformacija nakon tretmana, tako da je ultrazvučna proizvodnja frekvencije visoka, velika, jaka, stabilna.


1,4 efekat: zavarivanje je čvrst, nizak otpor, nema rasvješanja, nema praha za vibraciju, nema zapaljene dijafragme, nema tople izolirati gume, nema lomljenje šipki, preostalog izgaranje površine između metala i metala je više od 80%. Površina nakon zavaranja je ravna, nema bora, nema Burrs na leđima, rameni zglobovi su puni i jasni, čvrsti i pouzdani, rameni zglobovi nisu slomljeni, a ta snaga se može testirati u skladu s različitim slojevima i materijalima.


1,5 4,3-Inch anti-ometanje dodira, dvojezični na kineskom i engleskom, prijateljskim interfejsom, lako za rad, sa sljedećim parametrima može biti postavljen: vrijeme okidača, vrijeme za varanje, napajanje, sekundarno odlaganje vremena, frekvencija u realnom vremenu i zavarivanje snage u cilju osiguravanja efekta zavarivanja, nepogodne vrste alarma, itd.


1,6 funkcija za automatsko otkrivanje čizme: zavarivač ima pogon za otkrivanje samouništenja, skeniranje sistema za pronalaženje i prikazivanje u realnom vremenu, ako postoji greška, Izdajte uzbunu kako bi izbjegli rad pod krivim uslovima.


1,7, pomoćna funkcija kvalitetnog podatka: prema podacima u realnom vremenu, gornji i niži pojasi u zavarnim parametrima mogu se postaviti da prate kvalitet svakog proizvoda, a gornji i niži pojasi su pristrasni.


1,8 pojačanje automatske naknade za kompenzaciju: zavarivanje mašina ima automatsku naknadu za kompenzaciju, koja može automatski podesiti proizvodnju amplituda da bi pojačalo bilo stabilnije, unaprjeđuje stabilnost i osigurava doslovu kvaliteta zavaravanja.


2. tehnički parametarMoć
FrekvencijuNapon
Izvor zraka
Metoda kontroleMaksimalna udar gornje elektrode

Varenja

Vremena

Glavni dio
TOB-USW-1200W-401200W40KHZ220V/50HZ0,5 MPACPU kontrola20mm0.05-9s
  1. Keramička lista Njemačka uvezena crni film

2. aluminijske šipke Alcoa

3. zavarena glava, visoko brzi čelikKapacitet zavarenosti

  • 0,1 mmAl strip + ≤ 5 sloj aluminijske folije, velding Point 3 * 3mm 、 3 * 4mm 、 3 * 8mm
  • 0,1 mm-5 centi strip + ≤ 5 sloj bakarne folije, varding tačka 3 * 3mm 、 3 * 4mm 、 3 * 8mm
  • Anode jedan sloj bakrene folije + Nikl Tab, velding Point 3 * 4 ukupno 3 poena, 25mm dužina OR3 * 25mm


产品展示.jpg

Ultrasonic Welding Machine证书.jpg


合作伙伴.jpg

Hot Tags: ultrazvučni uređaj za zavarivanje, dobavljače, proizvođače, tvornice, cijene

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti