Mašina za automatsko skupljanje folija za baterije

1.napon: trofazni 480V
2.Kvalifikacija proizvoda: 98%
3. Kapacitet / brzina opreme: ≥ 40-45 ppm
3.težina opreme: 900kg.

Detalji o proizvodu

Automatska mašina za savijanje PVC folija sa cilindričnom baterijom

High Temperature Vacuum Furnace.jpg

1 Uvod u funkcije i principe uređaja

Automatska mašina za prekrivanje filmova koristi se za cilindrične automatske čahure PET / PVC čahure, dodaje izolacijsku podlogu i termoskupljajuće kalupe. Cijela mašina usvaja strukturu lančanog transportera, baterija se adsorbira na magnetno sjedište za visoku temperaturu, lanac se korača i prenosi, a cijev za pozicioniranje rukavca termoskupljajuće, sekundarno pozicioniranje, kontrakcija vrućeg zraka, izgled CCD detekcije, linija automatskog pražnjenja akumulatora za bateriju završava se u nizu.ect

2 Tok rada opreme

Punjenje rezervoara → Baterija automatski do držača magneta lanca transportera → Lančana stepenasta transportna baterija → Pozicioniranje rukavca termoskupljajuće cijevi →Casingfixx visina →druga pozicija→ Termičko skupljanje → Baterija s držača magneta→ CCDPregled izgleda filma →Pražnjenje baterije na liniji za montažu

3 Tehnički parametri opreme


Pkvalifikaciona stopa proizvoda98% (odnosi se samo na otpad iz razloga opreme)
Ekapacitet brzine40-45PPM,(budući da je materijal malo drugačiji)
Estopa iskorišćenja nabora≥ 98% (uzrokovano samo kvarom opreme)
Eelektrična instalacijanapon 380V 50Hz; fluktuacije napona manje od ± 10%; snaga opreme:8KW;
Gkao izvorni zahtjevi≥0,6Mpa (pruža kupac);
Machine designtreba biti izvrsna u ergonomiji
Mašinski strukturni materijalipo mogućnosti izrađen od aluminijuma i nehrđajućeg čelika ili galvaniziran za zaštitu od korozije.
Opća težina opreme900kg


4 Glavne komponente

4.1 Rezervoar: Zaposlenik stavlja očišćenu bateriju u rezervoar, a rezervoar automatski dovodi mehanički lanac za pogon napajanja baterije.

4.2 Smehanizam namotaja: 1 set, uključujući odmotavanje zavojnice, vodilicu, vodilicu, servo motor vodilice, rotacijski rezač prstena, sekundarno precizno pozicioniranje termoskupljajuće cijevi visoko dno; baterija po cilindar Vozite V-blok da biste postigli precizno pozicioniranje baterije. Termoskupljajuća cijev je hranjenja fiksne dužine i automatsko rezanje petlje. Veza trake koristi se prilikom zamjene role kako bi se osigurao kontinuitet i jednostavnost rada. Rezač je vođen vodilnom čahrom kako bi se osigurala preciznost, a rotacijski prsten rezanja oštrice pokreće se koračnim motorom.

4.3Mehanizam za korekciju položaja ispravlja položaj baterije i učvršćenja magneta prije skupljanja topline, tako da magnet privlači središte dna baterije, osiguravajući da donji rub toplinskog skupljanja ne dodiruje magnet i izbjegava dno curling.

4.5 Termoskupljajuća kutija (termoskupljajuća peć): peć za skupljanje vrućim zrakom, raspodjela cirkulacije vrućeg zraka u peći, ujednačena temperatura vrućeg zraka, precizna kontrola, baterija se neprestano okreće kada se lanac transportera kreće oko peći kako bi se osigurala ravnomjernost skupljanja topline termoskupljajuće cijevi, Termoskupljajuća cijev je termički skupljena i prianja na površinu baterije te ostaje lijepa.

4.6 CCD detekcija: Nakon skupljanja, baterija se prazni, CCD detektira bateriju iznad pražnjenja, a čahura je termički skupljena kako bi se utvrdilo zaobljenost i izgled kako bi se utvrdilo ima li nabora i nabora.

4.7 Mehanizam ploče za prijenos i izlaz lanca: Uglavnom se sastoji od lančanika lanca i pogonskog koraka. Završava koračno napajanje baterije, a napunjena baterija ulazi u funkcionalnu zonu poput kućišta, gumene podloge, skupljanja toplote i pražnjenja. Adsorpciona baterija na magnetnoj ploči na ploči lanca

5 Opšta konfiguracija i standardi opreme

1. Boja opreme:standardna boja ilinapravljeno premakupacs zahtjevima.

2.Moslobođen od vanjskog zida stroja 100 mm, buka opreme ≤ 80 db.

3. Isporučuje se saEngleskipriručnik za upotrebu i priručnik za održavanje opreme.

4. Nasumično isporučite električnu kontrolnu tablu mašine, pneumatsku kontrolnu tablu i specifikacije kupljenih dijelova.

7. Navedite listu habajućih dijelova, uključujući ime, broj pojedinačnih mašina, specifikacije ili crteže, marke i druge informacije.

8, Tcijela linija opreme može se povezati na MES sistem (ali ne sadrži MES sistem)

6 Zahtjevi okoline za upotrebu opreme

1. Temperatura okoline: određena biljnim okruženjem stranke A'

2. Kontrolno napajanje: trofazno480V, 60HZ/ 60HZ, Raspon fluktuacije napona 5KVA: +10% ~ –10%;

3, komprimirani zrak: nakon sušenja, filtracije i regulacije napona: izlazni pritisak je veći od 6,0 ​​kg / cm2;

TOB Product display.jpg


imageimageTOB Certificates.jpg


合作品牌-20180323  产品详情.jpg


Hot Tags: mašina za automatsko skupljanje folija za baterije, dobavljači, proizvođači, tvornica, cijena

Upit

You Might Also Like