Akumulator za litijum.

1. model: TOB-XDJ-25
2. aplikacija: izmjeri finnost rasprnjenih proizvoda tokom proizvodnje
3. udaljenost: 0-25 、 0-50 、 0-100 、 0-150.
minimalno odeljenje:(2.5 、 5 、 10 、 10) um
5. MOQ: 1PCS

Detalji o proizvodu

Akumulator za litijum.

Stacking Machine For Battery.jpg产品信息.jpg

Akumulator za litijum.


Dometu:0-25 、 0-50 、 0-100 、 0-150

Minimalna vrednost u diviziji:(2.5 、 5 、 10 、 10)

Veličina strukturescraper155.

Padobran13.

Strugac68.

Materijale:CR12 molybdenum vanadijum/nemanje čelik

Uvođenje proizvoda:Odbor za Finnu se koristi za mjerenje finina rasprљenih proizvoda tokom proizvodnje, skladiљta i primjene, poput: akumulatora, boje, plastike, pigmenta, tinta za štampanje, papir, keramiku, medicinu, hranu, itd.

 

Metoda operacije:

Termin "gutanje finina" je definirano kao čitanje iz finoznog tanjira pod posebnim testovima, ovo čitanje ukazuje na najmirniji dio čestica rasprnjenih čvrstih čestica u slučaju da se može razlikovati. Čestice koje se koriste moraju biti suve i čiste i postavljene na površini ravnog objekta. Testni članak kao test materijala se nasukao na dno. Drži sečivo sa rukom u desnom kutu i glatku brzinu longitudinga. Dovoljan pritisak silaznog pritiska bi trebao biti primjenjen na oštricu da očisti površinu aboznih čestica dok ispunjava ritam sa česticama. Posmatrajući tanjir Finne, pod odgovarajućim uglom i strukom kut, odmah snimi mjerenje koje se može završiti. Obratite pažnju na vrijeme dok sirovina pokazuje istaknutu površinu, i zabilježi broj diplomiranja između 5 i 10 u širokom ritmu od 3mm, koristi veći broj vagi kao što je to, bez obzira na to kada se pojavljuje površinska površina, sve razbacane mrlje na traci. Očisti odmah nakon što je koristio tanjir Finne.

 

Održavanje i popravka:

1. skreper površina i skreperska prijelaza ne bi trebali biti prelaziti

2. operi i primjeni anti-rđu naftu nakon upotrebe

3. redovno provjereno na ravnosti grebi i oštrice za jednu godinu, i popravite je na vrijeme ako ne ispunjavaju standarde.

u 4. ovaj instrument je pogodan za sobnu temperaturu 22-1 ℃ i 70% relativne vlage da osigura preciznost.Battery Winding Machine

Akumulator za litijum.


Lithium Battery Slurry Scraper Fineness Meter

 


6.jpg


证书.jpg
Hot Tags: Baterija od litijumske baterije, dobavljači, proizvođači, fabrike, cene.

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti