Tester baterijskog kapaciteta

1.Model: TOB-CT-4008-5V6A-S1
Raspon struje kanala 2.Per: Raspon 1: 0.0005A-0.1A, Raspon 2: 0.1A-6A
3.Per kanal napona Chanarge pražnjenja raspon: 10mV ~ 5V
4.Discharge Min Voltage: 2.5V
5.Per jedinica Glavni kanali br .: 8

Detalji o proizvodu

5V6A Tester baterijskog kapaciteta s engleskim softverom može se povezati s računalom

1.jpg

信息 .jpg

BTS4000 je nadogradnja najpopularnije serije opreme za ispitivanje baterija BTS3000. U poređenju sa BTS3000, BTS4000 je značajno poboljšao vreme odziva hardvera, frekvenciju prikupljanja podataka i preciznost rezultata. BTS4000 obezbeđuje veću frekvenciju prikupljanja podataka do 10Hz da biste dobili više podataka u istom vremenskom periodu, to je prilično korisno u C-Rate ili DCIR (Direct Current Internal Resistance) testovima. Takođe ima brži odziv sistema i bolju preciznost u poređenju sa BTS3000.

BTS4000 primenjuje različite primene testova baterija: punjenje, pražnjenje, OCV, DCIR, impuls, simulacija vožnje, životni vek ciklusa, itd. A BTS4000 modeli za baterije i module pokreću od 10V1A do 10V10A, 20V50A, 50V60A, 60V100A i najviše 100V100A.

Zahvaljujući širokom opsegu izlaza i moćnim funkcijama BTS4000, može se koristiti za testiranje ćelija, baterijskih modula i paketa, super kondenzatora.

Do kraja 2018. godine, TOB je prodao više od 100,00 kompleta BTS4000. Proizvođači baterija ga koriste u automatskim linijama velikih razmjera za formiranje baterija, ocjenjivanje, OCV i provjeru kapaciteta; istraživački instituti i univerziteti ga koriste za životni ciklus, kapacitet i DCIR testove; uvoznici i izvoznici baterija ga koriste za proveru kvaliteta uzorka; laboratorije ga koriste za istraživanje materijala i certifikate.


Karakteristike i aplikacije:

# Izuzetno visoka preciznost (± 0.05% FS, neki modeli)

# Minimalna širina impulsa: 500ms

# Frekvencija snimanja do 10Hz

# Prilagodljiv širokom spektru proizvoda: ćelije, superkondenzatori, baterijski moduli i paketi, itd.

# Širok spektar primjena: punjenje, pražnjenje, puls, DCIR, vijek trajanja, C-brzina, HPPC, itd.

# Dostupan je raspon višestrukih struja (2 raspona po kanalu za neke modele), odličan za testiranje od niske do visoke C-brzine na jednom stroju.

# Svaki kanal se može programirati da radi u koracima od CCC (stalno strujno punjenje), CVC (konstantno naponsko punjenje), CC & CVC (konstantno napajanje i konstantno naponsko punjenje), CPC (konstantno punjenje snage), CCD (konstantno strujno pražnjenje), CPD (pražnjenje konstantne snage), puls, DCIR, itd.

# Potpuno nezavisni kanali omogućavaju korisnicima da pokreću više nezavisnih testova istovremeno bez uticaja na druge kanale

# Sa BTS klijentskim softverom, podaci se lako pregledavaju u običnom tekstu i grafici

# Raznovrsni aligatori i pribor za spajanje sondi

# Modularni dizajn, testeri se mogu lako slagati / montirati zajedno

# Rasponi, boje, pa čak i funkcije (pražnjenje baterije do 0V, nadzor napona i temperature ćelija, itd.) Može se prilagoditi.Kapacitet baterije Tester.jpg


展示 .jpg

Battery Capacity Tester.jpg

Battery Capacity Tester.jpg


Battery Capacity Tester.jpg

Battery Capacity Tester.jpg


Dodatna oprema Idite sa testerom baterije

Battery Capacity Tester.jpg


包装 .jpg

Battery Capacity Tester.jpg

证书 .jpg

6.jpg


Hot Tags: tester kapaciteta baterija, dobavljači, proizvođači, tvornica, cijena

Upit

You Might Also Like