18650 26650 Mašina za uvlačenje u roli baterije

- Sep 03, 2020-

Mašina za urezivanje i zaptivanje baterijaje posljednji, ali ne i najmanje važan dio upostupak sklapanja cilindričnih ćelija.

Stroj za brtvljenje i stroj za žljebljenje trebaju raditi zajedno kako bi osigurali dobar učinak brtvljenja. Naša mašina za brtvljenje treba slijediti položaj brtvljenja.

Neki od naših kupaca stavljajumašina za zaptivanje baterijana prvom mjestu, zato moramo poslati kalup za brtvljenje ili bateriju kako bismo prilagodili mašinu za žljebove, što obično traje više troškova i vremena.

Zamašina za žljebove(Koristeći PLC kontrolu ekrana osjetljivog na dodir, svako podešavanje parametara je prikladno i intuitivno, lako se rukuje, lako se održava) i može obrađivati ​​razne vrste cilindričnih baterija.

Battery roll grooving machine

battery grooving machine

Mi,TOB Nova energija, kao profesionalni dobavljač mašina i materijala za proizvodnju litijum-jonskih baterija, koji se u ovoj oblasti specijalizirao više od 18 godina.

Ne pružamo samo proizvodnu opremu, već pružamo i povezanu tehničku podršku i uslugu na jednom mjestu za proizvodne linije litijumskih baterija. Ako je zanimljivo sa cilindričnom baterijom

proizvodnje ili laboratorija, dobrodošli ste da nas kontaktirate.


Kontakt (inženjer&pojačalo; prodaja): kevin

E-mail:tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Wechat: tob13348386930