Akrilna PET traka za lepak

- Nov 22, 2018-

Adhezivna traka za pakovanje litijumske baterije napravljena je od PET folije i jedne strane obložene akrilnim lepkom. Obezbijeđen je visokim performansama u električnoj izolaciji i toplotnoj otpornosti, odličnoj adheziji i lako se može odlepiti bez ostataka. Materijal je ekološki prihvatljiv i ROHS je usklađen.

Koristi se na dijelovima litijumske baterije i za lepljenje, pakovanje, omotanje i držanje u procesu sklapanja baterije.

Kada mnogo elektronike ima samo malo prostora, to može dovesti do svega od napona do kratkog spoja. Ljepljive trake koje pražnjavaju, čuvaju i mlevene obezbeđuju neophodne uslove - takođe i za korisnika. Lepe lepljive kao i druge ljepljive trake. Takođe balansiraju električni potencijal, pune statičke opterećenja i bezbedno spajaju metalne provodnike i dijelove kućišta. Nikl i bakar se koriste za samoljepljivu traku za ovu upotrebu. Takva lepkaste trake imaju drugu prednost za električnu industriju: pogodna je za skoro svaku oblast upotrebe zbog niskih debljina i pomaže u svakom dizajnu.

Adhesive  Tape

Držimo se elektronike. Svako ko je čuo za nekoga ko poznaje nekoga ko ima prijatelja čiji pametni telefon pada u kadu zna koliko je štetna vlaga za elektronske high-end uređaje. Međutim, u proizvodnji pametnih telefona itd. Govorimo o veoma različitim količinama vlage. Naime, ne iz kade, već od najfinije parice koja možda ne ulazi u uređaj. Za proizvodnju pametnih displeja, dozvoljena količina permeabilnosti pare je, na primer, 100.000th od onoga što je za proizvodnju kutije za mleko.

Tzv. Barijerske lepljive trake pomažu u tome: na sobnoj temperaturi već duže vreme zapečaćuju LED diode na pametnom telefonu, sprečavajući da se vlazi u vazduh. Specijalna DrySeal® linijska tehnologija u odvojivoj foliji ljepljive trake takođe osigurava da će preostala vlaga iz lepka biti namočena kao sunđer tokom transporta do mesta upotrebe.


FAQ

1. Koji lepak se koristi u Scotch traci?

Gumeni lepkovi korišćeni sa trakom su zasnovani na prirodnim ili sintetičkim gumama i formulirani su sa smesnim smolama, uljima i antioksidantima. Guma je najjeftinija PSA i nudi brze mogućnosti štapa.


2. Za šta se koristi traka?

traka. dugačku, usku traku od platna, pamuka ili slično, koja se koristi za vezivanje odjeće, vezivanje šavova ili tepiha, itd. dugačku, usku traku papira, metala itd. traka od tkanine, papira ili plastike sa lepkom površina, koja se koristi za zaptivanje, vezivanje ili pričvršćivanje predmeta zajedno; ljepljiva traka ili maskirna traka.

3. Za šta se koristi akrilni lepak?

Akrilne lepilne paste mogu se koristiti za gotovo svaku vrstu primene, ali se najčešće koriste za drvo, staklo, metal i vodootporne predmete. Akrilne adhezivne paste se takođe mogu koristiti u kombinaciji sa tečnim akrilnim lepkom i obično se koriste za "sendvič" dva objekta zajedno za trajnu vezu.


Ako imate potrebe, obratite se našem prodavcu:

Kontakt (inženjer i prodaja): g. Kevin

Email: tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Whatsapp: +8613348386930

Telefon: +86 13348386930