Stroj za automatsko zavarivanje i namotavanje elektroda

- Nov 03, 2020-

Stalnim razvojem reformi tehnologije litijumskih baterija i kontinuiranim razvojem aplikacija proizvoda od litijumskih baterija, mnoge su zemlje prihvatile energiju litijumskih baterija kao novi pravac budućeg razvoja. Kada razvoj litijumskih baterija postane težište, automatizacija i inteligencija opreme litijumskih baterija postaju neophodan uvjet.

Budući da samo sve manja cijena novih energetskih proizvoda može unaprijediti potrošnju, ona također određuje da veliki razvoj novih energetskih automobila mora biti praćen kontinuiranim padom troškova baterija. Postoje dva načina za smanjenje troškova baterija. Jedna je upotreba novih sistema podataka za povećanje gustine energije. Druga je postizanje efekata planiranja i smanjenje troškova kroz veliko planiranje proizvodnje. Od trenutnog razvoja litijumskih baterija, teže je razviti novi sistem podataka o baterijama. Najrealniji način smanjenja troškova je postizanje efekata planiranja kroz veliko planiranje proizvodnje.

Ovo takođe delimično objašnjava zašto Tesla mora uložiti 5 milijardi dolara za izgradnju super fabrike.

Razvojem litijumskih baterija, naša oprema se neprestano ažurira.

evo aStroj za automatsko zavarivanje i namatanje elektrodaza vedio ćelije cilindra za vašu referencu.

Mi,TOB Nova energija, kao profesionalni dobavljač mašina i materijala za proizvodnju litijum-jonskih baterija, koji se u ovom području specijalizirao više od 18 godina. Nudimo visokokvalitetnu proizvodnu sirovinu i opremu za izradu. Ako ste zainteresirani za automatsku mašinu za izradu litijum-jonskih baterija, molimo vas ne ustručavajte se kontaktirati sa mnom!

Kontakt (inženjer&pojačalo; prodaja): ledeno

Email:tob.icy@tobmachine.com

Skype: tob.icy@tobmachine.com

Wechat: tob13348386932