Automatska baterija za litijum.

- Apr 23, 2020-

U procesu istraživanja i proizvodnje litijumske baterije, slaganje procesa kataroda i anoda elektrode i razdvajačem je vrlo važno, ali priručnik ili poluautomatska baterija slaganje mašineda bi se kompletirano, ne samo da treba puno vremena, već i efekat nije baš dobar.

Dakle, za slaganje procesa potpuno automatizirane opreme je vrlo važno, što je"visoko precizne mašine za automatsko slaganjesa mnogo naprednih karakteristika da osigura stabilan, ponovljiv i precizanelektrode slaganje. Ona je usvojila "Z" gliph Drveni laminat i sa automatom zalijepljen na traci.

Za tajlinija proizvodnje baterija, ova potpuno automatska oprema je najbolji izbor. Tokom svoje upotrebe, samo elektrode i znak za razdvajanje treba da se stavi u opremu unapred. Ona će odabrati potrebnu dužinu u skladu s tragom i početi slagati i zalijepi traku i onda ga prebaciti u zonu prijema.

TOB nova energija već 16 godina je u industriji litijuma. Ne možemo da obezbedimo samo kvalitetnu opremu i sirovine, nego i da obezbedimo savršeni "turnkey" projekat.

litijumske proizvodnje akumulatora. zanimljivo, slobodno me kontaktiraj.

Kevine.

E-mail:tob.kevin@tobmachine.com

Skype:tob.kevin@tobmachine.com

Tob13348386930.