Oprema za bateriju laboratorija pošaljite u UK

- Sep 21, 2018-

Danas je dobar dan, dobrodošli ćemo tri dana praznika srednje jeseni i sedam dana praznika. Ova nedelja je zauzeta sedmica, jer moramo poslati robu pre praznika.

Danas se roba šalje britanskom profesoru koji je vrlo džennetski i mudar.

Film coating machine.jpg


Potrebna mu je mašina za premazivanje filmova, mašina za zaptivanje, tester baterija, mašina za presovanje valjka, mikser itd.

Mašina za premazivanje filmova

Mašina za premazivanje filma sa sušačem se koristi za variranje vrsta premaza materijala.

Isporučuje se sa vakuum pumpom i sistemom grejanja, sa preciznom temperaturom grejanja do 200 ° C.

Mašina za premazivanje filmova uglavnom se koristi za premaz elektrode od litijumske baterije za sastavljanje novčića i istraživanje ćelija.


Mašina za zaptivanje

Mašina za zatvaranje novčića je novo dizajnirana mašina za zaptivanje kovčica sa lakšom težinom.

Prečnik je pogodan za zaptivanje različitih tipova žetonih ćelija kao što su CR2032, CR2025 i CR2016 sa podešavanjem zaptivne linije i bez promene matrice. Takođe se mogu crimpovati CR2325, CR2450, AG3, AG5 i drugi slučajevi specijalne veličine sa opcionalnim setovima .


Battery Tester

Oprema za testere baterija je osmokraični analizator baterija za analizu polimerne baterije i cilindričnih baterija od 0,1 mA do 6000 mA, do 5V. Sa paralelnim kanalom, struja može do 12000mA.

Ovaj sistem za testiranje baterija obezbeđuje većinu aplikacija u oblastima ispitivanja baterija, kao što su ispitivanje materijala elektroda, ispitivanje performansi baterije, formiranje malih baterija, ocjenjivanje sposobnosti, testiranje baterija i sl.


Roll Pess mašina

Lab Roll Press mašina je kompaktna precizna električna mašina za valjanje. Ima dva valjaka od 96 mm dia. x širina 100mm i mikrometar dvostrukog razreda. Ova mašinska mašina sa valjkom je idealna presa za podešavanje debljine i povećanje gustine aktivne materije elektrode u istraživanju Li-Ion baterija nakon nanošenja premaza i sušenja.


Baterijski mikser

1. Vakuumsko okruženje, može efikasno eliminisati mjehuriće nastale u procesu miješanja, sa vakuumskim sistemom.

Višestruko dizajniranje funkcija miješanja reverzne i korotacije, može postići visoku viskozitetnu gustu učiniti brzo miješanje, imati dobru mešavinu uniformnosti.

Rad se može izvršiti, možete podesiti brzinu i vrijeme svakog mešanja.


Naša firma je specijalizovana za opremu i materijale za litijumsku bateriju.


Ako imate potrebe, obratite se našem prodavcu:

Kontakt (inženjer i prodaja): g. Kevin

Email: tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Whatsapp: +8613348386930

Telefon: +86 13348386930