Tester za punjenje i pražnjenje baterije

- Apr 02, 2020-

TOB-CT4008-5V6A-S1 Oprema za ispitivanje akumulatora je osmokanalni analizator baterija za analizu polimernih baterija i cilindričnih baterija od 0,1 mA do 6000 mA, do 5V. Sa paralelnim kanalom, Struja može doseći i do 12000mA.

Ovaj sistem za testiranje akumulatora pruža većinu aplikacija u poljima za testiranje baterija kao što su istraživanje materijala na elektrodama , ispitivanje performansi baterije, formiranje baterija u malim dimenzijama, ocjenjivanje sposobnosti, testiranje baterije i sl.

TOB-CT-4000 sistem za testiranje akumulatora ima veću brzinu uzorkovanja, priključenu na funkciju testiranja istosmjernog otpora . Takođe dodaje paralelnu funkciju kanala koja može povećati struju do dvostruko više od uobičajenog opsega.

Ako koristite ovaj tester za testiranje Superkapacitora, odaberite model TOB-CT-4008-S1-F, s minimalnim naponom pražnjenja do 0 V, pogodno za superkapacitor, NI-MH bateriju, nikl-krom bateriju i sve vrste testiranje punjive baterije

Tester se može povezati s računarom kako biste radili na njemu i promatrali i bilježili njegove podatke, Do 10 testera može biti povezano samo potreban jedan kontroler, a regulator povežite s računarom.

Battery tester

Također imamo različite kapacitete za testere. Ako istražujete bateriju i zanima vas, gore je link na proizvod, možete kliknuti i saznati više o njemu.

Mi, TOB New Energy , kao profesionalni dobavljač mašina i materijala za litijum jonske baterije, koji se specijalizirali za ovo područje više od 16 godina. Ako vas zanima izrada litijum-jonskih baterija, slobodno nas kontaktirajte.


Kontakt (inženjer i prodaja): kevin

Email: tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Wechat: tob13348386930