Baterijska mješalica za pripremu elektrode za pripremu elektroda

- Apr 08, 2020-

Miješanje suspenzije litijumskih akumulatora je postupak miješanja i disperzije.

U cjelokupnom proizvodnom procesu litijum-jonskih baterija utjecaj na kvalitetu proizvoda je veći od 30%, što je najvažnija veza u cjelokupnom proizvodnom procesu.

U kaljuzi elektrode katode i anode disperzija i jednolikost aktivnog materijala čestica direktno utječu na kretanje litijevih jona između dvije elektrode akumulatora, pa se miješanjem i disperzijom suspenzije svakog elektrodnog materijala pri proizvodnji litijum- ionske baterije su od presudnog značaja Kvaliteta disperzije suspenzije izravno utječe na kvalitetu naknadne proizvodnje litijum-jonskih akumulatora i rad njegovih proizvoda.

slurry mixer

Planetarni disperzijski vakuumski mikser naše tvrtke široko se koristi u serijskoj proizvodnji raznih materijala srednje i visoke viskoznosti, a pogodniji je za primjenu sušenja, vlažnih i visokih viskoznosti, disperzije i miješanja.

Oprema je opremljena uređajem za miješanje s malim brzinama (okretnim) i uređajem za brzo raspršivanje (rotacijskim). Uređaj za miješanje i raspršivanje ne samo da se okreće na dotičnom rotirajućem vratilu, već se okreće oko središnje osi. Može se prilagoditi prema kupčevom procesu i materijalima. Oblik miješanja vesla i disperznih diskova.

Prema različitim veslima, uređaj za miješanje pri brzim brzinama može se kotrljati nagore i prema dolje i miješati materijale kako bi se materijali miješali i reagirali. Raspršivač velike brzine posebno lomi i šiša materijal. Vodite računa da se materijal dobro pomeša.

Mašina za miješanje baterija također je opremljena sustavom za kontrolu tlaka i temperature kako bi udovoljili procesnim zahtjevima različitih proizvoda kupaca, a istovremeno zadovoljava postupak miješanja.

Cjelokupni dizajn mješalice za vakuum bateriju je razuman, izgled lijep, rad je jednostavan, a performanse stabilne. To je industrijska oprema za miješanje i miješanje koja uključuje praktičnost, visoku efikasnost, pouzdanost i inteligenciju.

 

Mi, TOB New Energy , mogli bismo ponuditi sve vrste opreme za miješanje suspenzije baterija. Ako radite istraživanje litijum-jonskih baterija, preporučio bih vam laboratorijski mikser malog kapaciteta. To bi moglo biti 150ml, 500ml, itd. Ako se koristi za proizvodnju litij-ionskih baterija u tvornici, preporučio bih vam miješalicu velikog kapaciteta.

battery slurry mixing equipment

vacumm mixing machine

U industriji litijumskih akumulatora bavimo se 16 godina. Ne možemo samo pružiti visokokvalitetnu baterijsku opremu i sirovine, već pružiti i savršenu uslugu nakon prodaje i ostale usluge na jednom mestu.

 

Kontakt (inženjer i prodaja): ledeno

Email: tob.icy@tobmachine.com

Skype: tob.icy@tobmachine.com

Wechat: tob13348386932