Prilagođeni stroj za Ektruzije

- Aug 11, 2020-

Nedavno, prema zahtjevu naše mušterije, naš inženjer prilagođavajući mašina za zgrusijanje.za tajcilindrični akumulatorski proizvodni red. Oprema će se nedavno završiti i poslati u fabriku mušterija nakon testiranja.

Kao što svi znamo. Inteligentnimašina za zgrusućivanje litijumakorišteno u proizvodnoj liniji mora imati karakteristike visoke preciznosti, visoke brzine i brzo sušenje kako bi osigurali uniformnost proizvodnjeelektrodei proizvodnja elektrode.

coating machine

Ključne tehnologije uglavnom uključuju ektroziju, brzo sušenje, korekcije tenzija i realnom vremenu za praćenje povratne informacije. Optimization od razaranja kroz simulaciju u ograničen elementu, koristeжi obustavu tehnologije i aerodinamičke tehnologije da bi se postiglo ubrzano sušenje, korekcija tenzija usvojila je potpuno zatvorene kontrole napetosti i potpuno automatsko korekcije u realnom vremenu. Sveobuhvatna upotreba kontrole kretanja, servo drajv, senzori, kompjuterska tehnologija i druge discipline i tehnologije, shvataju da je multi funkcionalna strukturna struktura nepokretnih, korekcija devijacije, kontrola napetosti, рubriљte, zgrušavanje, suši, sve ostalo.

SmoTOB nova energija, profesionalni dobavljač litijumske proizvodnje baterija i materijala. Imamo bogato istraživačko i proizvodna iskustva u ovom polju. Mnogi inženjeri pružaju tehničke smjernice.

Mi ne samo da dajemooprema za proizvodnju baterije, ali također pružati povezanu tehničku podršku i jednu uslugu za rješenje proizvodnje litijumske baterije. Ako ste zainteresirani, dobrodošli u kontakt s nama!

Kontakt (inženjer & prodaja): ledeni

E-pošta:tob.icy@tobmachine.com

Skype:tob.icy@tobmachine.com

Tob13348386932.