Cilindrična linija paketa baterija

- Dec 29, 2020-

Istraživanjem i razvojem nove energije, novi energetski proizvodi postali su novi trend budućeg razvoja. U cilju zaštite životne sredine, sve zemlje promovišu nove energetske projekte. Ministarstvo industrije i informacijske tehnologije Kine je navelo da je istraživački rad "Novog plana razvoja energetske automobilske industrije (2021-2035)" završen i da je predat Državnom vijeću. Istovremeno, dodatno će objaviti akcioni plan za provedbu elektrifikacije javnih vozila, te se pripremiti za daljnje promoviranje elektrifikacije u oblastima autobusa, taksija, urbanih logističkih vozila, uključujući sanitarne brisače.

Cylindrical battery cell packing line

Imamo mnogo istraga o baterijama iz svih reči. Nedavno jelinija proizvodnje akumulatoraod 18650. i 21700 cilindriènih baterija postao je kljuèni projekt za mnoge kupce.

SmoTOB kompanija, kao profesionalni litij-ionijeva baterija za proizvodnju mašine i dobavljača materijala, koji je specijalizovan za ovu oblasti više od 17 godina. Ako ste zainteresovani za istraživanje i proizvodnju litijum baterija, slobodno me kontaktirajte za citat.

Contact(Engineer & Sales):icy

E-pošta:tob.icy@tobmachine.com

Skype:tob.icy@tobmachine.com

Wechat:tob13348386932