Oprema broda laboratorijske linije u Singapur

- Nov 14, 2019-

Nedavno je jedan moj klijent iz Singapura postavio svoju laboratoriju i kupio kompletan set opreme od naše kompanije. Baš juče je naša fabrika završila proizvodnju sve opreme i testirali smo ih jednu po jednu.

Naš klijent vrši istraživanje baterija .

equipment of LAB line

Prije svega testirali smo vakuum pećnicu (TOB-DZF-6050). Stavili smo materijale u rernu za pečenje. Ova pećnica ima funkciju vakuuma, tako da je efekt pečenja očito savršen.

Zatim stavimo materijal u miješalicu (TOB-XJB-500) na miješanje, a zatim smo izvršili tačno zavarivanje (TOB-USW-3000W), stajanje, predsebiranje i druge operacije u skladu s postupkom.

Za stajanje i predbrtvljenje: Naš kupac je odabrao ovaj uređaj (TOB-YF200-JZ), koji integrira vakuumsko predzaptivanje i postavljanje u cjelinu, što je vrlo povoljno.

Napokon smo završili proizvodnju polimerne baterije i testirali njeno punjenje i pražnjenje pomoću testera za baterije .

Sve ide dobro, naravno, to ovisi o kvaliteti opreme.

Može se odabrati samo visoka kvaliteta, a zbog toga nas bira sve više i više kupaca.


TO, NOVA ENERGIJA , bavimo se litijumskom baterijom već 16 godina. Sa ovim bogatim iskustvom i tehnologijom baterija pružamo uslugu sveobuhvatne opreme za proizvodnju baterija, sirovina i tako dalje.


Ako ste zainteresovani za ovu industriju ili imate ovu industriju i imate potrebu za tim, slobodno nas kontaktirajte.


Kontakt (inženjer i prodaja): MR Kevin

Email: tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Broj telefona: +86 13348386930

Wechat: 13348386930