Eksperimentalni neophodan alat — laboratorij PIPETE

- Nov 15, 2018-

Više od stotinu godina, elita u laboratoriju počela koristitiPIPETEza prijenos tekućina. Takozvani pipeta je šuplja staklena cijev s jednim n vaga na njemu. Umetnite staklene cijevi u tekućini i koristiti usta na drugom kraju cijevi (u početku, naša elita možete koristiti samo njihove dragocjene usta da se osuši na poslu) ili oprati uši sisati tekućinu u cijev iznad skale nam govori koliko tekućine unutra. Nakon punjenja iznos, kraj aspiracija palcem, a zatim postavite cijev u drugi kontejner i neka tekućina u cijevi protok u drugi kontejner. Ovaj način će se moćiprijenos tekućina!


Međutim, napredak društva, elita pronašli cijev nije bio lagan za korištenje, umoran i trom, i to je vrlo čist. Tako lijeni misli nakupila u mozgu, nakupljen, i onda su izbili - tako je pipeta je rođena! That is to say, PIPETE i PIPETE imaju isti učinak, jedina razlika je: prvo, točnost je veća (na temelju točnost neke nove PIPETE u odnosu na stare PIPETE) seks je također vrlo dobar); (Jednostavan za upotrebu); drugo, veća učinkovitost Treće, struktura je složeniji (pipeta je cijev, dok PIPETE sastoje se od desetaka dijelova); Četvrto, funkcija je više moćan (osim pipetiranje, uključujući miješanje mnogih PIPETE imaju mnoge funkcije); pet, i najvažnije, cijena je veća! (Cijena visoke tehnologije će definitivno biti veći.)

pipettes

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako funkcionira pipetu?

Tekućina, za razliku od toga, je uzet na dojavu pipeta za jednokratnu upotrebu i onda odbacili... Se klip kreće zračnom jastuku i tekućina je Dakle voditi u pipettetip ili lijek iz nje. Zračnom jastuku tako funkcionira kao i elas-tic proljeće, kojoj tekućina štapići.


2. što pipetu mjeriti?

U "volumetrijski" ili "prijenos" pipeta mjere određeni volumen za visoku točnost. (Tri PIPETE na vrhu slika 1 su volumetrijski PIPETE dizajniran za predati 25, 20 i 10 mL, odnosno.) Volumetrijski PIPETE su dizajnirani kao nakon tekućinu istisnut, kapljica tekućine će ostati na vrhu.


3. što je automatske PIPETE?

Automatskog pipetiranja sustava općenito je uređaj koji obavlja programirani prijenos tekućine između unaprijed odabranih grupa kontejnera.


Ako imate bilo koje potrebe, molimo vas da kontaktirate naš prodavač:

Kontakt (inženjer & prodaje): Mr.Kevin

E-mail:tob.Kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Whatsapp: +8613348386930

Telefon: + 86 13348386930