GBF - Četvrti sajam potražnje za baterijama u Aziji

- Aug 27, 2019-

Godišnji sajam naplate baterija GBF-Azija, tamo odlazimo da upoznamo nove industrije koje se odnose na baterije, prvorazumijevanje industrijske dinamike.


Annual GBF -Asia battery sourcing fair


Da bismo saznali više o politici podrške vladinoj industriji baterija. Otišli smo na 1. međunarodni trgovački forum u industriji baterija u Kini i četvrti samit industrije azijsko-pacifičke industrije baterija. Saznajemo istoriju razvoja industrije litijumskih baterija posljednjih godina i analiziramo razvojni trend u narednih deset godina. Potpuni smo samopouzdanja za razvoj litijumskih baterija.


Inzistirajte na stalnom učenju novih znanja, poboljšanju proizvoda i praćenju potreba kupaca temelj su brzog razvoja naše kompanije i zato smo dobili brojne pohvale. Mi ćemo i dalje naporno raditi na ovim stvarima.


TO, NOVA ENERGIJA , kao profesionalni dobavljač mašina i materijala za litijum jonske baterije, koji se specijalizirao za ovo područje više od 16 godina. Ako vas zanima izrada litijum-jonskih baterija, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Kontakt (inženjer i prodaja): ledeno

Email: tob.icy@tobmachine.com

Skype: tob.icy@tobmachine.com