Rešetku Vodljive Paste

- Sep 13, 2018-

Fleksibilna elektronike je nastao kao nezavisni kandidat polja i Sazrijevao proteklih desetljeća zbog oni mogu pružiti puno prednosti u usporedbi s tradicionalnim krute tiskanim pločama, kao što su bolja trajnost, manja težina, veća efikasnost prostora, i poboljšana udobnost.

Graphene paste.jpg


Rešetku vodljiva pastaelektronika pružiti nove mogućnosti za fleksibilne elektronika zbog svoje vrhunske svojstva uključujući visoke električne vodljivosti, visoka mehanička fleksibilnost, visoka nosač mobilnost i tako dalje. U ovom radu, navode oralnu rešetku Zalijepi(WGP) korišten kao sirovina za proizvoditi fleksibilne vodljivi uzorke i filmova na raznim podlogama. Disperzija vode su pažnje prednosti u odnosu na one dobivene u organskim otapalima, kao što su jeftine, odsutnost toksičnosti organskih otapala i kapacitet za zelene kemije kompatibilnost s hidrofilni supstratima, također izbjegavanje post-smanjenjerešetku oksid(GO) za dobivanje električne vodljivosti. Mikrostrukturama i reološka svojstva u WGP su prvo proučavali. Tada, s visokom koncentracijom 20 mg mL -1 WGP je izravno tiskao na fleksibilne podloge kao što su papir i PET filma jednostavne i jeftine šablone ispisa metoda za dobivanje raznih tiskanih obrazaca. Električna svojstva i trajnost tiskane obrasce ispitivani su pod različitim deformacijama kao što su savijanje i savijanje. Ispisane vodljivi uzoraka pokazuju dobra vodljivost i koje mogu biti vizualno pokazao rasvjeta LED žarulja sa 3 V izvor energije.

Rešetku zalijepiti običaj: vodljivi aditiv za litij ion baterija, nikal vodikovih baterija, supercapacitor, olovnih akumulatora, solarne ćelije.

Ako imate bilo koje potrebe, molimo vas da kontaktirate naš prodavač:

Kontakt (inženjer & prodaje): Mr.Kevin

E-mail:tob.Kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Whatsapp: +8613348386930

Telefon: + 86 13348386930