500 ℃ visok vakuum.

- Apr 21, 2020-

Prema zahtjevu korisnika. Imamo novevisoku temperaturuwhled bi mogao da digne temperaturu na 500 ℃. i sa 53L kapacitetom.

Ormarić sa pećnice je napravljen od kvalitetnih, hladnog prevrnutim čeličnim tanjura, a studio je napravljen od visokokvalitetnih metalnih tanjura.

Između tijela i radne sobe, ispunjen je Ultra-finim izolacijom materijala visoke temperature, koji ima dobru toplinski rad izolacije, čime se praktično osigurava stabilnost i preciznost temperature u okviru okvira i utjecaj na upotrebu okoliša.

Vrata na kutiji su struktura celicna tanjira, koja ima dobar termalni efekat izolacije. Može efikasno izbjeći paljenje operatera.

U cilju da se održi vakuum u pećnici, u pećnici sa gumenim otporom za Zapečaćenja, ugrađeno između studija i vrata za Zapečaćenja.

Uređaj za hlađenje grijanja i vode se instaliraju na spoljnoj površini radne sobe da bi maksimno uniformnost temperature u kutiji, produženje servisnog života Zapečaćenja i olakšavanje čišćenja.

Može biti opremljen sa RS232 interfejsom da snimi podatke povezivanjem sa računarom.

High Temperature Vacuum Oven

Bili smo uu sektoru litijumske baterije16 godina. Ne možemo samo da obezbedimo kvalitetnu kvalitetu.baterijske opremeIbaterije sirovine, ali i osigurati savršeni turnkey projekt

litijuma Ionalinija proizvodnje baterija. bilo što zanimljivo, molim vas da slobodno kontaktirate sa mnom.


Kontakt (inženjer & prodaja): ledeni

E-mail:tob.icy@tobmachine.com

Skype:tob.icy@tobmachine.com

Tob13348386932.