Visokotemperaturna vakuum pećnica

- Sep 15, 2020-

Zahtjevi za sušenjem i pripremom svakog materijala su različiti, a zahtjevi za temperaturompećnicasu takođe različiti. Zbog potreba kupaca, ne samo da pružamo obične peći, već ipeći na visokoj temperaturi.

Naše visokotemperaturna vakuum pećnicakontrola temperature napravljena je od mikroračunarske inteligentne digitalne tehnologije, s industrijskim PID samopodešavanjem i LCD indikatorima prozora, tačnošću kontrole visoke temperature, snažnom sposobnošću za sprečavanje smetnji i vrlo praktičnim radom.

High temperature vacuum oven

Naševakuum pećnicaopremljen je posebnim rashladnim uređajem za cirkulaciju vode kada se koristi u stanju visoke temperature, kako bi se maksimalizirao vijek trajanja brtvenog prstena.

Mi,TOB kompanija, kao profesionalni dobavljač mašina i materijala za proizvodnju litijum-jonskih baterija, koji se u ovoj oblasti specijalizirao više od 18 godina.

Ne pružamo samo proizvodnu opremu, već pružamo i povezanu tehničku podršku i uslugu na jednom mjestu za proizvodne linije za litijumske baterije. Ako vas zanima bilo koja linija za proizvodnju litijum-jonskih baterija ili laboratorijsko istraživanje, slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt (inženjer&pojačalo; prodaja): ledeno

E-mail:tob.icy@tobmachine.com

Skype: tob.icy@tobmachine.com

Wechat: tob13348386932