HUAWEI litijumska baterija Research and Test

- Jul 16, 2019-

Nedavno, kinesko-američki trgovinski rat gura Huawei u polje vizije javnosti. Postoji mnogo srodnih istraživanja na polju litijum-jonskih baterija, koje su takođe poznate javnosti.


Istraživački pravac baterija je uvek sproveden u pravcu velikog kapaciteta, niske cene i visoke stabilnosti. Kada je baterija završena, potrebno je testirati broj ciklusa, napon i druge srodne podatke o bateriji sa mašinom za testiranje, a zatim analizirati rezultate istraživanja kako bi se uvjerili da laboratorijsko istraživanje radi ili ne.

battery tester

Imamo jedan vruće sall litij-ionska baterija tester stroj: TOB-CT-4008-5V6A-S1-F baterija Tester s min iscjedak napon do 0 V, pogodan za super kondenzator, NI-MH baterija, nikal-krom baterija i sve vrsta testiranja punjivih baterija.


Mi, TOB NOVA ENERGIJA , kao profesionalni litijum-jonska baterija za proizvodnju mašina i dobavljača materijala, koja se specijalizirala u ovoj oblasti više od 16 godina. Ako ste zainteresirani za izradu litij-ionskih baterija, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.


Kontakt (inženjer i prodaja): ICY

Email: tob.icy@tobmachine.com

Skype: tob.icy@tobmachine.com

Broj telefona: +86 13348386932

Whatsapp: +86 13348386932