Hidraulička mašina za ublažavanje ćelijskih kovanica

- Jul 16, 2020-

U istraživanju baterijske ćelije kovanice, kad smo završili s izradom elektrode, morali smo je presovati i izvršiti završni test.

TOB-MR-120crimper za novčićeje novo dizajniranamašina za brtvljenje kovanicalakšom težinom. Krimper je pogodan za zaptivanje različitih vrsta ćelija novčića kao što suCR2032,CR2025, iCR2016s podešavanjem linije za brtvljenje i bez promjene matrice. Takođe može presovati CR2325, CR2450, AG3, AG5 i ostale futrole posebnih veličina sa opcionim setovima matrica.

Jednostavan rad i mala veličina olakšavaju rad u kutiji s rukavicama. To je vrlo popularno među sveučilišnim istraživačima.

hydraulic coin cell crimping machine

coin cell crimping machine

Mi,TOB Nova energija, kao profesionalni litijum-joniMašina za pravljenje baterijaidobavljač materijala za baterije, koji se više od 20 godina specijalizirao za ovu oblast. Do sada smo dovršili mnoge linije baterija za sveučilišni i istraživački centar te liniju baterijskih proizvoda širom svijeta. Kao što su Indija, Indonezija, Rusija, itd.

Slobodno nas kontaktirajte ako se nalazite u ovoj industriji ili se spremate ući u ovu industriju, mi ćemo biti vrlo dobar partner za vas.


Kontakt (inženjer&pojačalo; prodaja): Kevin

Email:tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Wechat: tob13348386930