Vijesti iz industrije na litijumske baterije

- Mar 10, 2020-

Ne tako davno, Nobelova nagrada za hemiju za 2019. godinu dodijeljena su 3 znanstvenika kao priznanje za njihov doprinos u istraživanju litijum-jonskih baterija (u daljnjem tekstu „litijumske baterije“), što je još jednom izazvalo pažnju i raspravu o litijumskim baterijama.

Sina Finance ističu najvažnije investicije:

Godine 2020., stigla je prekretnica elektrifikacije u Europi, očekuje se godinu dana širenja.

vjeruju da će sporazum o emisiji ugljika koji je Europska unija implementirala 2020. godine učinkovito promovirati popularnost električnih vozila u Europi. Pogledajte primjer, Njemačka je nedavno povećala subvencije za električna vozila.

U okolnostima velike potražnje za baterijskim kompanijama za napajanje, tehnološkim inovacijama unutar litijumskih baterija i stalnim usavršavanjem proizvodne tehnologije, visoko efikasne linije za proizvodnju litijumskih baterija trenutno su vrlo obećavajuće.

Dugoročno gledano, proizvodnja litijumskih akumulatora i dalje je prvi izbor za razne elektroničke opreme i energiju automobilskih električnih vozila.

lithium ion battery

Ako želite pratiti tempo industrije litijumskih baterija i slijediti ovaj val tehnoloških dividendi, svakako odaberite tvrtke s inovativnim mogućnostima za suradnju.

 

Mi, TOB New Energy , kao profesionalni dobavljač mašina i materijala za litijum jonske baterije, koji se specijalizirali za ovo područje više od 16 godina. mogli bismo opskrbiti proizvodnu liniju litijum-jonskih baterija "ključ u ruke", ako imate zanimljivosti sa proizvodnom linijom litijum-jonskih baterija, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

 

Kontakt (inženjer i prodaja): ledeno

Email: tob.icy@tobmachine.com

Skype: tob.icy@tobmachine.com

Wechat: tob13348386932