Inteligentno testiranje ultrazvučnog aparata za zavarivanje

- Feb 06, 2020-

Nakon posljednje narudžbe velikog broja opreme za proizvodnju baterija , naš ruski kupac još jednom je naručio inteligentni ultrazvučni aparat za zavarivanje kapaciteta 8000 W (TOB-USW-8000W). Nažalost, zbog trenutne situacije u Kini, kupac ne može sam doći da testira mašinu.

ultrasonic spot welding machine

Danas smo testirali ovaj aparat za zavarivanje, koji je posebno dizajniran za zavarivanje više slojeva nikla i aluminija, s najvećim kapacitetom zavarivanja do 100 slojeva.

battery ultrasonic welding machine

Zbog svog učinka zavarivanja: zavarivanje je čvrsto, niskog unutrašnjeg otpora, bez lemljenja, bez vibracijskog praha, bez goruće dijafragme, bez vruće izolacijske gume, bez komada pukotina, preostala površina zavarivanja između metala i metala je veća od 80%. Podloga nakon zavarivanja je ravna, bez nabora, bez nabora na leđima, spojevi lemljenja su puni i čisti, čvrsti i pouzdani, spojevi lemljenja nisu slomljeni, a vlačna čvrstoća može se testirati u skladu s različitim slojevima i materijalima. Ovaj je uređaj stoga vrlo popularan kod kupaca.

Naša kompanija, TOB nova tehnologija za energetsku tehnologiju, LTD., Posvećena je industriji litijumskih baterija već 16 godina. Ne možemo pružiti samo kompletan set opreme za proizvodnju baterija, već pružiti svu sirovinu i uslugu nakon prodaje.

2020. će biti posebna godina za Kinu, vjerujemo da će Kina i TOB biti sve bolji i bolji. Slobodno nas kontaktirajte ako ulazite ili ulazite u industriju baterija.


Kontakt (inženjer i prodaja): MR kevin

Email: tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Broj telefona: +86 13348386930

Wechat: 13348386930