Labinska valjka za toplotni valjak za baterijsku elektrodu

- Aug 06, 2020-

Dobro je poznato da u istraživanju akumulatora nakon postupka nanošenja valjamo elektrode da bismo povećali gustoću aktivnog materijala.

Heat Roller Press Machine

Ovomašina za prešanje valjka(TOB-JS-100L), ima svoju funkciju grijanja i može se zagrijati na 130 °.Mašina za prešanje vrućeg valjkaje kompaktanmašina za toplo valjanjeuglavnom služi za prešanje uzoraka u laboratoriju ili druge primjene u istraživanju materijala, posebno za povećanje gustoće materijala elektrode u Li-Ion baterijskim istraživanjima nakon nanošenja. Učinak je bolji za elektrodu koja je upravo presvučena. Posebno smo dodali digitalni mjerač displeja za prikaz debljine u stvarnom vremenu, što je prikladnije za kontrolu debljine elektrode. Pogodno za laboratorijska istraživanja s baterijskim vrećicama,' izbor je broj jedan za mnoge naše klijente.

Mi,TOB Nova energija, kao profesionalni dobavljač mašina i litijum-jonskih baterija i baterijskog materijala, koji se na ovom polju specijalizirao više od 20 godina. Do sada smo dovršili mnoge laboratorijske linije za univerzitet i mnogo različitih proizvodnih kapaciteta i različitih tipova proizvodnih linija za litijum jonske baterije širom svijeta.

Mi ne samo da pružamo proizvodnu opremu, već pružamo srodnu tehničku podršku i uslugu sveg litijumaproizvodne linije za baterije. Ako tek počinjete sa proučavanjem litijumskih baterija i nemate veliko iskustvo, TOB će biti dobar izbor za vas. Bilo koja ideja, dobrodošli da kontaktirate s nama.

Kontakt (inženjer&pojačalo; prodaja): kevin

Email:tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Wechat: tob13348386930