Labinska mašina za grejanje rolnih strojeva

- Jul 14, 2020-

Nakon nanošenja litijum-jonske baterije obično povećavamo gustoću aktivnog materijala elektrode u skladu samašina za prešanje valjka. kako bismo dobili bateriju s dobrim performansama, Uzimamo valjkasto prešanje elektrode kao neizostavni dioIstraživanje litijumskih baterija. Ovaj se postupak uglavnom koristi za prešanje uzoraka ili materijala u laboratoriji drugih primjena u istraživanjima.

Naš novikontinuirana grejna preša sa valjkomima čelične valjke širine 100 mm. Kako bi se povećala aktivnost premaza sa polenim komadom, naš valjak može se ugrijati na 130 ° C.

Thelaboratorijski više-valjakopremljen je premotavanjem i premotavanjem, koje može automatski i neprekidno zauzimati elektrodu.

heating press machine

Mi,TOB Nova energija, kao profesionalacMašina za pravljenje litijum jonskih akumulatoraidobavljač materijala za baterije, koji se više od 20 godina specijalizirao za ovu oblast. Do sada smo mnoge završililinije laboratorijskih akumulatoraza univerzitetski i istraživački centar ilinija proizvoda za baterijepo cijelom svijetu. Bilo koja ideja, dobrodošli ste da kontaktirate sa mnom radi više informacija.

Kontakt (Inženjer&pojačalo; prodaja): ledeno

Email:tob.icy@tobmachine.com

Skype: tob.icy@tobmachine.com

Wechat: tob13348386932