Laboratorijska kutija za vakuumske rukavice

- Aug 04, 2020-

U postupku eksperimenata sa litijskim baterijama, neki se uzorci moraju obrađivati ​​u bezvodnom okruženju i bez kisika, neke uzorke treba preraditi u čistom i suhom okruženju, a neki radioaktivni materijali će uzrokovati oštećenje radijatora. Ovi eksperimenti se ne mogu izvoditi u atmosferskom okruženju. Ako rade u atmosferskom okruženju, uticati će na rezultate ispitivanja. The laboratorijska kutija za rukaviceefikasno rješava ove probleme. Našikutija za vakuumske rukaviceje postala idealan uređaj za znanstvene eksperimente na univerzitetima, istraživačkim institutima i laboratorijama preduzeća.

Prema zahtjevima eksperimentalnog okruženja, rukavice se mogu podijeliti u tri modela:

1.Inertna kutija za plinske rukavice(zahtijeva preciznu kontrolu sadržaja vode i kisika u pretincu, ultra čisto čisto radno i eksperimentalno okruženje)

vacuum glove box

2. Kutija za rukavice od nehrđajućeg čelika(sadržaj vode i kiseonika u kutiji za rukavice tretira se usisavanjem i punjenjem inertnim gasom, zahtevi radnog okruženja su nešto niži)

Glove Box Organizer

3.Pkutija za rukavice od leksiglasa(sadržaj vode i kiseonika u kutiji za rukavice tretira se usisavanjem i punjenjem inertnim gasom, zahtevi radnog okruženja su nešto niži)

glove box

Mi,TOB Nova energija, kao profesionalni dobavljač mašina i materijala za litijum jonske baterije, koji se na ovom polju specijalizirao više od 17 godina.

Mi ne pružamo samo proizvodnu opremu, već pružamo srodnu tehničku podršku i uslugu na jednom mjestu za proizvodne linije litijumskih baterija. Ako je zanimljivo s našim kutijama za vakuumske rukavice, dobrodošli da kontaktirate s nama.

Kontakt (Inženjer&pojačalo; prodaja): ledeno

Email:tob.icy@tobmachine.com

Skype: tob.icy@tobmachine.com

Wechat: tob13348386932