LITFSI Elektrolit Elektrolit akumulatora

- Oct 31, 2018-

Punjive litijum-jonske baterije su široko razvijene u različitim komercijalnim poljima i odlični su kandidati za sisteme za skladištenje energije električnih vozila i elektronskih aplikacija. Poslednjih godina, potreba za visokim performansama litijum-jonskih baterija dramatično se povećala za upotrebu u električnim vozilima (EVs) i hibridnim električnim vozilima (HEVs). Korišćenje katoda koji rade na visokom naponu (> 4,5V vs. Li / Li +) je način povećanja gustine energije baterija, ali alkil karbonati koji se obično koriste kao rastvarači elektrolita nisu stabilni prema oksidaciji na ovim velikim potencijalima, pa time ograničavaju životni vek baterije .

Jedan od najvažnijih izazova za dalji razvoj Li baterija za električna vozila je sigurnost, koja zahtijeva razvoj neflamabilnih elektrolita bez uticaja na elektrohemijski prozor, životni vijek ciklusa i skladištenu energiju.

Znatan istraživački napor u tehnologijama Li-ion baterija je već uradjen kako bi se pronašli alternativni rastvarači elektrolita.

LITFSI Electrolyte

LiTFSI (litijum-bis-trifluorometansulfonilid) je referenca na tržištu litijih soli sa izuzetnim elektrohemijskim svojstvima, visokom stabilnošću (hemijska i termička) koja osigurava sigurnost i performanse u svoje glavne end-use aplikacije: električna vozila, e-bicikle, ravne ekrane, smartphone , laptop i powertools.

LiTFSI (ili TFSILi ) je ključna komponenta za Li-ion bateriju u tečnom elektrolitu, kao i čvrst elektrolit (LMP baterije) sa visokom jonskom provodnošću i hemijskom / toplotnom stabilnošću koja obezbeđuje:

1) Visoke performanse baterije

2) Visoka unutrašnja sigurnost zahvaljujući svojoj hemijskoj i termičkoj stabilnosti.

3) Smanjen trošak baterije tokom svog životnog veka.

4) Bez korozije od aluminijuma.

5) Smanjeno vreme punjenja baterije sa LITFSI koji se koristi kao separatorski premaz.

LITFSI i njegovi derivati, kao što je jonska tečnost, djeluju kao antistatički agensi u polimernoj matrici za:

1) LCD ekran (LCD): Zaštitne folije (ITO), Polarizator komponenta (PSA filmovi).

2) Elektrohromski displej (ECD).

3) OLED

Ako imate potrebe, obratite se našem prodavcu:

Kontakt (inženjer i prodaja): g. Kevin

Email: tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Whatsapp: +8613348386930

Telefon: +86 13348386930