Oprema za litijske baterije

- Jun 02, 2020-

Nakon što je primio fotografije iz brazilske laboratorije za korisnike. Danas smo od našeg kineskog klijenta dobili povratne informacije da je laboratorija osnovana.

Ove nedelje, naši inženjeri su otišli u kupca' školu 2-5 dana da instaliraju i uklone ispravkeoprema za baterijske laboratorije, i naučio studente kako da se koriste.

Lithium ion Pouch cell machine

pouch cell equipment

lithium ion battery lab

battery laboratory

Litijum-jonske baterije se široko koriste u prenosnim uređajima kao što su prijenosnici, kamere i mobilne komunikacije zbog svojih jedinstvenih prednosti u pogledu performansi. Razvijena litijum-jonska baterija velikog kapaciteta testirana je u električnim vozilima i očekuje se da će postati jedan od glavnih izvora električne energije u 21 stoljeću, a koristit će se u umjetnim satelitima, zrakoplovnim i energetskim skladište. Uz nedostatak energije i pritisak zaštite okoliša u svijetu. Litijumska baterija se široko koristi u industriji električnih vozila, posebno u nastanku litijum-gvožđe-fosfatne baterije, što je pospješilo razvoj i primjenu litijumskih akumulatorskih industrija.

Mi,Kompanija TOB, kao profesionalni litijumski ionMašina za pravljenje baterijaimaterijal za baterijedobavljača, koji se specijalizovao za ovu oblast više od 16 godina. Ako ste zainteresovani za istraživanje litijumskih baterija ili proizvodnju litijumskih baterija, slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt (Inženjer&pojačalo; prodaja): ledeno

Email:tob.icy@tobmachine.com

Skype:tob.icy@tobmachine.com

Wechat: tob 13348386932