Litijumska baterijska oprema

- Jul 28, 2020-

Laboratorijska oprema za litijske baterijespreman je za isporuku.

Mnogi naši kupci započeli su s naručivanjembaterijski materijalii priručnikoprema za baterije za baterijeod nas. Zbog naše kvalitetne opreme i visokokvalitetne usluge nakon prodaje, a naše ltehnička podrška za litijske baterijekupci su prepoznali i korisnike koji su napredovali u svojim eksperimentima. naši kupci odlučuju da od nas kupuju opremu pilot-linije i proizvodne linije. Kada zamijene staru laboratorijsku opremu, kontaktiraju nas kako bismo im pomogli da preporuče najprikladniju opremu.

battery lab equipment

Mi,TOB Nova energija, kao profesionalacMašina za pravljenje litijum jonskih akumulatoraidobavljač materijala za baterije, koji se specijalizirao za ovu oblast više od 20 godina. Do sada smo mnoge završililinije laboratorijskih akumulatoraza univerzitet i mnogo različitih prinosa i različitih tipova litijumskih jonalinija za proizvodnju baterijae u cijelom svijetu.

Mi ne samo da pružamo proizvodnu opremu, već pružamo srodnu tehničku podršku i uslugu na jednom mestu za proizvodne linije litijumskih baterija. Ako tek počinjete sa proučavanjem litijumskih baterija i nemate bogato iskustvo, TOB će biti dobar izbor za vas. Bilo koja ideja, dobrodošli da kontaktirate s nama.

Kontakt (Inženjer&pojačalo; prodaja): ledeno

Email:tob.icy@tobmachine.com

Skype:tob.icy@tobmachine.com

Wechat: tob 13348386932