Elektroda litij-iona baterije

- Oct 27, 2020-

Opći proceslitij-iona elektroda baterijeproizvodni proces je :aktivni materijal, veže i provodno agens se miješaju za pripremu kaše, a zatim oblože na obje strane bakra ilialuminijski strujni kolektor, nakon sušenja, rastvarač se uklanja kako bi se formirala suha elektroda,Premazi čestica elektroda je zbijen i densifikovan, a zatim izrezan ili razrezan. Zatim se katoda i anodna elektroda i separator sastavljaju u ćeliju baterije, elektroliti se ubrizgavaju nakon pakiranja, i aktiviraju punjenjem i pražnjevanjem, i na kraju se stvara proizvod.

battery electrode

U procesu proizvodnje litij-ionih baterija, proizvodnja elektroda pripada prednjem-end procesu i zauzima važan položaj u cijelom procesu baterije. Kvalitet elektrode utiče na proces srednjeg sklopa litij baterije, a utiče i na elektrohemijsku izvedbu proizvedene litij baterije.

Dobra elektroda je nezaokretni dio dobre baterije.ako radite istraživanje litij-ionove baterije, i trebate visokokvalitetno elektrodu litij-ionove baterije,dobrodošli ste da kontaktirate sa mnom za više informacija

SmoTOB kompanija, kao profesionalni litij-ionijeva baterija za proizvodnju mašine i dobavljača materijala, koji se specijalizirao u ovoj oblasti više od 18 godina. Pružamo visoko kvalitetnu proizvodnu sirovinu i opremu za pravljenje, Ukoliko ste istraživač ili član osoblja u industriji litij baterija, vrlo ste dobrodošli da nas kontaktirate u bilo koje vrijeme.

Contact(Engineer & Sales):icy

E-pošta:tob.icy@tobmachine.com

Skype:tob.icy@tobmachine.com

Wechat:tob13348386932