Litij Ionska baterija što stroj

- Nov 01, 2018-

Torbica za formiranjekoristi se za litijpolymer baterija / torbica formiranje stanica kupu laboratoriju i proizvodnji izrade vrećica cell baterije.

Torbica formiranje stroj se koristi za pripremu polimernih slučajevi odAluminijske Laminirane filmova.

Pouch Forming Machine

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

(1) kako je tvrd ion napravio?

Uglavnom, negativne elektrode konvencionalne litij-ionske ćelije izrađene od ugljika. Pozitivna elektroda je metalni oksid, a elektrolit je litijska sol u organskim otapalom. ... Većina komercijalno popularna negativne elektrode je grafit.


(2) kako funkcioniraju litij-ionske baterije?

Sve litij-ionske baterije rade uglavnom na isti način. Kada je baterija puni se litij kobalt oksid, pozitivna elektroda daje neke od svojih litij Iona, koje se kreću kroz elektrolit u negativnu, grafitna elektroda i ostati tamo. Baterija traje i pohranjuje energiju tijekom ovog procesa.


(3) koji materijali su u litij ion baterija?

Stanje umjetnosti katoda materijali uključuju litij-metalni oksidi [kao štoLiCoO2,LiMn2O4i Li (NixMnyCoz) O2], vanadij oksida, olivines (kao što suLiFePO4), i punjiva litij-oksida. Slojeviti oksidi koji sadrže kobalt i nikal su najviše proučavali materijali za litij-ionske baterije.


(4) koliko baterije se prodaju svake godine diljem svijeta?

Globalna potražnja za osnovne i srednje baterije je prognoza da će 65,1 milijardu do 2008, raste na 6,5% godišnje. (APC, 2005) ааIn U.S 350 milijuna punjive baterije se prodaju svake godine, a 3 milijarde baterija treba bacati.


(5) koliko traje litij ion baterija prošle?

Ako napon litij-ionske ćelije padne ispod određene razine, propalo je. Litij-ionske baterije dobi. Traju samo dvije do tri godine, čak i ako oni sjede na polici neiskorišten. Tako da ne "Izbjegavajte" baterije sa mišlju da bateriju će posljednjih pet godina.


(6) što kemijska reakcija javlja se u litij-ion baterija?

Kao što je baterija napunjena, reakcije oksidacije se odvija na katodu, što znači da gubi na neki negativno naplaćuje se elektroni. Za održavanje ravnoteže naboj u katode, neki od pozitivno nabijenih škriljevca litij Iona jednak broj su otopljeni u otopinu elektrolita.


Ako imate bilo koje potrebe, molimo vas da kontaktirate naš prodavač:

Kontakt (inženjer & prodaje): Mr.Kevin

E-mail:tob.Kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Whatsapp: +8613348386930

Telefon: + 86 13348386930