Novi trend razvoja energije

- Sep 29, 2020-

--Volkswagen Prvi električni SUV

JUČER je CNN izvijestio da je Volkswagen otkrio svoj prvi električni suv, ID.4. VW naziva ID.4 svojim prvim dalekometnim električnim vozilom za tržište SAD-a, i kaže da je to važan dio cjelokupnog poteza brenda prema električnim vozilima.

Kontinuiranim razvojem nove energije sve više kompanija ima za cilj budući istraživački pravac litij-baterijskih proizvoda. Posebno u slučaju covid-19, u ovom terminu, mnoge zemlje su pokrenule neku mjeru za vođe trenda razvoja energije.

Na primjer

U Njemačkoj, vlada je pokrenula nekoliko mjera za posebno promovisanje e-mobilnosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na udvaranje državnog udioa u subvencijama EV-a i izučevanje poreza na vozila za čisto električne automobile do 2030. godine. Najnevjerovatnije je to što su svi ICEs (vozila motora s unutrašnjim sagorivanjem) bili isključeni iz programa ekonomskih poticaja i čak će vidjeti veći porez na vozila ovisno o emisijama CO2, što je veliki znak u korist EV-ova.

battery lab equipment

SmoTOB kompanija, kao profesionalni litij-ionijeva baterija za proizvodnju mašine i dobavljača materijala, koji se specijalizirao u ovoj oblasti više od 18 godina.

Mi ne samo da pružamo proizvodnu opremu, već pružamo i srodnu tehničku podršku i uslugu jednostanice za linije proizvodnje litij baterija. Ukoliko je bilo koji interesantan sa litij-ionom linije za proizvodnju baterija ili laboratorijskim researcb-om, dobrodošli ste da kontaktirate sa nama.

 

Contact(Engineer & Sales):icy

E-pošta:tob.icy@tobmachine.com

Skype:tob.icy@tobmachine.com

Wechat:tob13348386932