NMP sistem oporavka

- Aug 17, 2020-

U procesu proizvodnje litijumske baterije,elektrode i sušenje.je vrlo kritičan proces u proizvodnji baterija, koja određuje performanse i kapacitet baterije.Nmp rastvorse često stvara tokom procesa zgrušavanja i isušivanja elektrode, kako bi se dobila zelena i sigurna emisija bez ikakve modifikacije na postojeću proizvodnu opremu. Trebat će nam NMP sistem oporavka. Ona može izbjeći zabrinutosti za zaštitu okoliša, smanjiti otpad i sačuvati energiju.

NMP Recovery system

UNMP sistem oporavkaodgovara za organski rastvor za recikliranje, otpušten iz kotača i pomaže korisnicima da postignu emisiju zaštite okoliša i sredstva resursa u sklopu stanja niske energetske efikasnosti. Ovaj uređaj je jednostavan u strukturi,. U isto vrijeme, možemo dobiti i NMP po preferencijalnoj cijeni.

SmoTobmachine, profesionalni dobavljačlitijum-jonski proizvodni strojevi. Imamo bogato istraživačko i proizvodna iskustva u ovom polju. Mnogi inženjeri pružaju tehničke smjernice.

Mi ne samo da obezbjeđujemo proizvodne opreme, nego i pružamo i tehničku podršku i jednu uslugu za proizvodne linije za proizvodnju litijuma. Ako ste zainteresirani, dobrodošli u kontakt s nama!

Kontakt (inženjer & prodaja): ledeni

E-pošta:tob.icy@tobmachine.com

Skype:tob.icy@tobmachine.com

Tob13348386932.