Mašina za proizvodnju torbica za ćelije spremna je za isporuku

- Jun 16, 2020-

Nakon naporne sedmice, članovi našeg tima završili su radove na pakiranjuMašina za oblikovanje kućišta torbicana vrijeme. Naš kupac u Americi čeka mašinu za početak projekta, tako da smo jutros kontaktirali automobil kako bismo preuzeli robu i poslali je našem špediteru.

TOB-SCX-400Ručna mašina za probijanje aluminijumakoristi se za litijum-polimernu baterijušalica ćelija za vrećiceformiranje u pilot proizvodnoj liniji za izradu ćelija za vrećice. Mašina je jednostavne strukture i laka za rukovanje. Sa postavkama zaštite, kalup može upotrijebiti snimanje klijenata' zahteve.Torbica za ćelije u torbicimogao s jednom ili dvije jame.

Pouch Forming Machine

polymer case forming machine

pouch cell case forming machine

Mi,TOB Nova energija, kao profesionalacMašina za pravljenje litijum jonskih akumulatoraidobavljač materijala za baterije, koji se specijalizirao za ovu oblast više od 20 godina. Do sada smo mnoge završililinije laboratorijskih akumulatoraza univerzitetski i istraživački centar i liniju proizvoda širom svijeta. Bilo koja ideja, bilo koja ideja, dobrodošli ste da kontaktirate sa mnom radi više informacija

Kontakt (inženjer&pojačalo; prodaja): Icy Zhang

Email:tob.icy@tobmachine.com

Skype:tob.icy@tobmachine.com

Wechat: tob 13348386932