Mašina za bočne i bočne brtve torbice

- May 14, 2020-

U procesu odistraživanje ćelija u kesamai proizvodnju, moramo zapečatiti gornju i bočnu stranualuminijski laminirani folijeslučaj nakon što je formiran.

Brtvljenje je bakar na dnu i aluminijski i silikonski komad gume na vrhu, a prihvaća meku brtvenu traku, tako da se može koristiti zavrećica s vrećicom i gornjim i bočnim termičkim brtvljenjem. Može pripremiti ćeliju za injiciranje za ubrizgavanje elektrolita tako da zaptiva bočnu i gornju stranu vrećice sa jezičkom. Njegova širina pečata, može se prilagoditi potrebama.

pouch cell sealing machine

Gore navedeni je naš najnoviji dizajn za univerzitetske kupce. Male je veličine i male težine, što može uštedjeti troškove otpreme i laboratorijski prostor. Popularna je kod mnogih naših kupaca koji proizvode baterije za vrećice.

Mi,TOB Nova energija, kao profesionalni dobavljač mašina i materijala za litijum jonske baterije, koji se specijalizovao za ovo područje više od 16 godina. Ako vas zanima izrada litijum-jonskih baterija, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.


Kontakt (inženjer&pojačalo; prodaja): Gospodin Kevin

Email:tob.kevin@tobmachine.com

Skype:tob.kevin@tobmachine.com

Wechat: tob 13348386930