Mašina za prethodno brtvljenje i stajanje

- Sep 24, 2020-

U istraživanju i proizvodnji polimernih baterija, nakon ubrizgavanja elektrolita, potreban nam je izvlačenje zraka iz elektrolita pod vakuumom i prethodno brtvljenje i stajanje, TOB-YF200-JZmašina za zaptivanje baterija(dizajniran je za profesionalne litijum-joneprethodno zapečatiti i stajati) I kombinirajte ove dvije funkcije sve u jednom, jedinstveni sistem upravljanja vakuumom čini elektrolit potpuno zasićenim elektrodom kako bi osigurao najbolje performanse punjenja i pražnjenja baterije. može spasitikutija za rukaviceprostora, jednostavnog za rukovanje.

battery heat sealing machine

Ovaj model takođe može dodatiGornje i bočno brtvljenjefunkcija, što je izvrstan izbor u vrijeme budžetskih nedostataka.

Mi,TOB kompanija, kao profesionalni dobavljač mašina i materijala za proizvodnju litijum-jonskih baterija, koji se u ovoj oblasti specijalizirao više od 18 godina.

Ne pružamo samo proizvodnu opremu, već pružamo i povezanu tehničku podršku i uslugu na jednom mjestu za proizvodne linije za litijumske baterije. Ako vas zanima bilo koja linija za proizvodnju litijum-jonskih baterija ili laboratorijsko istraživanje, slobodno nas kontaktirajte.


Kontakt (inženjer&i prodaja): Gospodin Kevin

E-mail:tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Broj telefona: +86 13348386930

Wechat: 13348386930