Priprema litijumske baterije

- Mar 27, 2020-

Tokom pripreme litijumskih akumulatorskih elektroda , postupak vađenja kao prednjeg kraja. Kvaliteta i stabilnost dobivene suspenzije imat će značajan utjecaj na cjelokupni proizvodni proces.

Disperzija i stabilnost suspenzije tokom procesa vađenja važan je dio za postizanje visokog stupnja disperzije, jednoličnog sastava i stabilne garancije performansi.

  Lab Battery Iron Filter

Naš TOB-LB-FT02 je certificirani CE sustav za filtriranje pegla magnetske suspenzije . Ovaj laboratorijski filtar za glačanje dizajniran je za optimizaciju stanja mulja prije procesa nanošenja elektrode akumulatora . Suspenzija će proći kroz skup jakih trajnih magnetskih šipki, a zatim mrežasti filter za uklanjanje velikih čestica i nečistoće željeza. Takav sustav ne može samo filtrirati krupne čestice, već i uklanjati željezo kako bi se poboljšala kvaliteta i stabilnost elektrode .

 Battery Iron Filter

Mi, TOB New Energy , kao profesionalni dobavljač mašina i materijala za litijum jonske baterije, koji se specijalizirali za ovo područje više od 16 godina. Ako vas zanima izrada litijum-jonskih baterija, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Kontakt (inženjer i prodaja): ledeno

Email: tob.icy@tobmachine.com

Skype: tob.icy@tobmachine.com

Wechat: tob13348386932