Mašina za punjenje male baterije

- Nov 16, 2018-

TOB-703B-400 * 450mm / 200T sistemska mašina za presovanje rolne sa valjkom je precizna mašina za presovanje pritiska valjaka ulja. Ima dva valjaka širine 400mm * 450mm. Ova mašina za punjenje akumulatora je idealna presa za podešavanje debljine i povećanje gustine aktivne materije elektrode u istraživanju Li-Ion baterija nakon nanošenja premaza i sušenja za proizvodnju ..

Ova model mašina za presovanje akumulatora sa 200T pritiska, Operator podesi pritisak pritiska kako bi dobila najbolje gustoće elektrode akumulatora u skladu sa dizajnom baterije.

Battery Roll Press Machine

Roll tehnologija transporta filma

Imamo tehnologiju za transport filma za optiku primenom sa visokom preciznošću bez ogrebotina.

Materijalno rukovanje baterijom

Neki materijali koji se koriste za sekundarne baterije, kao što je litijum-jon itd., Trebaju posebno rukovanje. Elektroda treba rukovati velikom brzinom bez oštećenja krhkog aktivnog materijala. U elektrolitu je neophodno posebno razmatranje za sprečavanje proizvodnje padavina i korozionog gasa. Imamo bogato iskustvo u radu s takvim materijalima za baterije.

Pritisnuti mašinu za presovanje baterije

Imamo tehnologiju i iskustvo kako bismo odgovorili na različite vrste štampe, kao što su vazduh, hidraulični pritisak i servo itd. Imamo širok spektar rezultata od ručne presjeka nivoa testiranja do mašine za proizvodnju proizvoda sa visokom preciznošću i visokom brzinom kontrole brzine pomoću servomotora i obrtnog momenta.


USLUGE


1 Snabdevamo mašine sa podrškom za tehnologiju baterije.

2 Takođe možemo da nabavimo komplet materijala za litijumsku bateriju uključujući polimernu bateriju, bateriju cilindra, bateriju mobilnog telefona, EV bateriju.

3 Takođe možemo da nabavimo kompletan set litijumskih baterija za laboratorijska ispitivanja, istraživanje pilot linije i proizvodnu liniju.

4 Takođe možemo snabdevati pun skup baterijskih tehnologija za dizajn, istraživanje i proizvodnju baterija.

Double-win je naš princip


Ako imate potrebe, obratite se našem prodavcu:

Kontakt (inženjer i prodaja): g. Kevin

Email: tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Whatsapp: +8613348386930

Telefon: +86 13348386930