13. Međunarodni sajam baterija u Kini

- Jun 01, 2018-

Na 13. međunarodnom sajmu baterija u Kini, održanom u Šenzenu od 22. do 24. maja, CIBF je najveća izložba u međunarodnoj industriji baterija i održava se svake dvije godine u Kini.

Tokom ove izložbe učestvovali su i novi energetski ograničeni TOB, koji pokazuju snagu naše kompanije u industriji litijumskih baterija.

Naša kompanija zasnovana na domaćoj i globalnoj perspektivi, uopšteno rešenje "Usluge + Tehnologija + R & D + usluge" pružaoci usluga litijumske tehnologije, takođe je naglasak na naučnim i tehnološkim inovacijama najsavremenijih novih energetskih preduzeća.

TOB će se bazirati na litijumskoj bateriji, uslugama zelene tehnologije za zajednicu; Obezbeđivanje usluga za svetske litijumske i nove energetske tehnologije, Izbor TOB-a, po izboru tima na visokom nivou, Obezbedite čitav spektar usluga za vaše ciljeve razvoja litija.

Naša kompanija može da isporučuje kompletnu opremu i materijale za litijumsku bateriju. Ako ste zainteresovani za industriju litijumskih baterija, slobodno nas kontaktirajte, naš inženjer će vam ponuditi jednokratno rješenje, obezbediti vam "ključ" ključ za vas.

Dobrodošli, pridružite nam se!

TOB NOVA ENERGIJA

lithium battery making machine.png

Kontakt osoba: Gavin Žu (inženjer i prodaja)

E-mail: tob.gavin@tobmachine.com

Skype: tob.gavin@tobmachine.com

Wechat: TOB-007