NOBELA NAGRADA U HEMIJI 2019

- Oct 10, 2019-

Stockholm, 9. oktobra (xinhua) - Kraljevska švedska akademija nauka objavila je u srijedu da će Nobelova nagrada za hemiju za 2019. godinu biti dodijeljena američkim naučnicima Johnu B. Goodonoughu, M.Stanleyu Whittinghamu i japanskom naučniku akiri yoshino za njihov doprinos istraživanje i razvoj litijum-jonskih baterija.

THE NOBEL PRIZE IN CHEMISTRY 2019

Kao što svi znamo, litijum-jonska baterija koristi se u mobilnim telefonima, laptopima, električnim automobilima i drugim proizvodima širom svijeta zbog svoje lagane i snažne punjive energije, što donosi veliku pogodnost u našem svakodnevnom životu。

Do sada su litijum-jonske baterije bile stabilnije i toplije. Sve više i više ljudi je uključeno u novu energetsku industriju.

Mi, TOB New Energy , već 16 godina radimo na litijumskoj bateriji nove energetske industrije。 Imamo vrlo zrelo tehničko iskustvo i pružamo svu opremu i sirovine za pravljenje baterija.

Odnedavno sarađujemo sa IIT univerzitetom u Indiji i kompanijom ARCI na izgradnji različitih linija za proizvodnju baterija. Osim toga, potpisali smo ugovor s kompanijom u Indoneziji i tamo ćemo početi graditi i linije za proizvodnju baterija srednje veličine. Više i moćniji kupci koji se žele razvijati u novoj energetskoj industriji biraju nas zbog naše tehnologije, dobro kvalitetna oprema i dobra usluga nakon prodaje.

tob new energy

Ako imate bilo kakve zahtjeve za litijumske baterije, slobodno nas kontaktirajte.


Kontakt (inženjer i prodaja): Kevin Li

Email: tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Wechat: tob13348386930

Broj telefona: 13348386930