TOB – Dobavljač od vakuum pečat pozicija pretinac

- Jul 20, 2018-

Mnogi ljudi imaju sljedeća dva pitanja:

1. što je pretinac?

Rukavica okvira je zapečaćen spremnik koji je dizajniran za dopustiti neki to manipulirati objekte gdje se želi poseban ugođaj. Također je moguće koristiti u pretincu za manipulaciju predmeta u vakuum komori.

2. kako se koristi?

U procesu znanstvenih eksperimenata, nekih materijala pod atmosferskim uvjetima je izuzetno lako Oksidacija i deliquescence, to čini eksperimentalni materijal kemijske reakcije i uzoraka – sučelje obrade je vrlo teško, utjecaja postupka testiranja i rezultati testova. Rukavica okviri se koriste za sprečavanje dodira između potencijalno opasnih materijala s vanjskim okolišem ili operativnog osoblja. Neki od tih materijala ili procesa može biti osjetljiva na okoliš ambijentu i stoga se treba raditi sa izolirani uvjetima. To se postiže koji sadrži tvar unutar pretinac opreme.

TOB – Jedan od najboljih dobavljača vakuuma zapečaćene jednu pozicijurukavica kutije. Pružamo jednu stanicu, jednoj operaciji, integrirati sa jednom stupcu pročišćavanje jedinica, PLC dodirni zaslon ugovor operacija, vakuum pumpa, nosač, zatvoreno kućište s operativne površine nagiba i odvojivom sigurnosno staklo izloga. Pod normalnim uvjetima, naime 20.konstantnu temperaturu, standardna atmosfera, inertni plin 99.999%, voda i kisik indeks manji od 1 ppm.

Glove box.jpg

Ako imate bilo koje potrebe, molimo vas da kontaktirate naš prodavač:

Kontakt (inženjer & prodaje): Mr.Kevin

E-mail:tob.Kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Telefon: + 86 13348386930