Mašina za mešanje vakumskih planetarnih miksera za litijumsku bateriju

- Jul 30, 2018-

1. TOB-XFZH30 Vacuum Planetary Mixer je mašina za vakuum mešanje sa 30 litarskim kontejnerima i kompletna dodatna oprema za neposrednu upotrebu.

2. TOB-XFZH usvaja mešavinu niske brzine koja se rasipa i instalira na brzoj osovini cikcak disperzione ploče sa obrtanjem i okretanjem; Istovremeno, u kombinaciji sa mešanjem plazma dizajna sa malim brojem obrtaja, radno kolo sa niskim brojem obrtaja stvara jake mešanje kretanja i kontrolu / gore i dolje i kružno kretanje; Visoka brzina disperzione ploče je jako razbijen materijal, kako bi na kraju osigurali da su materijali u potpunosti raspršeni i mešani jednako (mješano).

3. TOB-XFZH30 vakumski planetarni mikser je odličan za pripremu LiCoO3 , LiFePO4 , fosfora i keramičkih mulja sa odličnim rezultatima u disperziji i jednoličnosti.

Mnogi ljudi imaju sledeća dva pitanja:

Šta znači planetarni mikser?

Planetarni mikseri su jedna vrsta Miksera definisana od strane orbite mešača koja nosi dodaci miksera oko posude za mešanje. Glavna razlika između planetarnog miksera i standardnog miksera jeste to što se predenje lopatica planetarnog miksera prenose oko posude u kružnom / eliptičnom obliku.

Koji je režim testiranja temperature miksera?

0-300 , sonda za merenje temperature koja se nalazi blizu dna zida cevi (ili dna), kontaktira sa materijalom i prikazuje temperaturu.

Koja je planetarna mikser mašina Osnovna struktura?

A, Električni bačvar za dizanje.

B, Model direktnog merenja materijalne temperature.

C, Monodisperse vratilo + dvostruko mešalno vratilo + zid zatezača.

Planetary  Mixing Machine.jpg

Ako imate potrebe, obratite se našem prodavcu:

Kontakt (inženjer i prodaja): g. Kevin

Email: tob.kevin@tobmachine.com

Skype: tob.kevin@tobmachine.com

Telefon: +86 13348386930