TOB NEW ENERGY - Najprofesionalniji litijum-jonski akumulatori i rešenja dobavljača


Kada energetska i ekološka pitanja predstavljaju ozbiljne prijetnje održivosti, energetska revolucija koju karakterizira razvoj čiste energije postala je neizbježan trend. Kao visoko tehnološko preduzeće specijalizovano za vrhunsku opremu litijumskih baterija , TOB Grupa pridaje veliki značaj zaštiti životne sredine, preuzima zelenu misiju i posvećuje se novoj energetskoj industriji.

Počeli smo sa radom u novoj energetskoj industriji 2003. godine. TOB je zvanično formiran 2012. godine i ušao je u naredne godine.

Od osnivanja kompanije, TOB se uvek fokusirao na razvoj i rad litijumskih baterija i perifernih proizvoda, pridržavajući se napredne tehnologije, sveobuhvatne usluge i savršenog sistema proizvodnje. Pružaju klijentima pouzdane, efikasne i kvalitetne litijumske baterije.

Postao je profesionalni dobavljač vrhunske litijum-jonske baterije i super-kondenzator , koji integrira proizvodnju opreme, razvoj tehnologije, nabavku materijala i aplikativna rješenja , kreirajući niz svjetski poznatih vodećih proizvoda.


Coin Cell Laboratory Equipment,

Cilindrična ćelijska linija,

Oprema za istraživanje ćelija za torbice,

Pilot linija super-kondenzatora,

Automatska oprema za baterije,

Materijali za baterije.


Osnovni tim TOB-a ima preko 20 godina iskustva u industriji litij-ionskih baterija , imamo nekoliko nacionalnih patenata u Kini i više od 500 nezavisnih tehnologija za istraživanje i razvoj . Prema zahtevima ISO 9001 sistema osiguranja kvaliteta, ceo proces proizvodnje je pod kontrolom sistema kontrole kvaliteta i sva laboratorijska oprema je prošla CE sertifikat.

Podržava TOB sjedište u Xiamenu , podružnica u Hong Kongu , proizvodna baza u Shenzhen , Dongguan i Huizhou . TOB je dizajnirao više od 500 litijum-jonskih baterija i proizvodnih linija za super-kondenzatore , u više od 100 zemalja širom svijeta, formirano je globalno novo energetsko kraljevstvo.

Već 16 godina, TOB je poznat u svijetu po svojoj pouzdanosti kvalitete , tehnološkoj izvrsnosti i inovacijama , pionir u suradnji s klijentom svojim rješenjima, tehnologijama i proizvodima.

TOB će nastaviti da insistira na naprednim sistemima za upravljanje preduzećem, kreira "pozitivnu energiju" "napravljenu u Kini" sa ekstremnim proizvodima i uslugama, stvarajući budućnost održivog razvoja. Težimo da postanemo integrator novih energetskih industrijskih resursa, lidera inovativnog razvoja i rewriter konkurencije.